doubletree perruque Rolstoel vakantie sailwise rechthuis Aangepaste vakantie martiene plats koe in de kost Vakantie voor mensen met een lichamelijke beperking zeeuwse kust
De plek waar je jouw
aangepaste vakantie
accommodatie boekt

Over ons

Ons doel

Er op uit! Dat is waar iedereen op zijn tijd behoefte aan heeft. Als je in een rolstoel zit of slecht ter been bent is het ingewikkeld om een geschikte accommodatie te vinden. Als je het vinkje “toegankelijk met een rolstoel” aanzet kom je vaak bedrogen uit. Want rolstoeltoegankelijkheid is een lastig begrip. Er is veel meer nodig dan een woning op de begane grond of een lift. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat er geen drempels in de accommodatie aanwezig zijn en ook hangbeugels bij het toilet zijn een must.

 

Daarom biedt WheelsB&B enkel en alleen accommodaties aan die voor jou relevant en betrouwbaar zijn, namelijk aangeboden door en voor rolstoelgebruikers.

 

Door de accommodaties op een transparante wijze in beeld te brengen, door onder andere foto’s van hulpmiddelen toe te voegen aan de andere afbeeldingen, heeft de huurder direct inzicht in welke faciliteiten er aanwezig zijn. Kortom, zoek en boek voor jou de beste en leukste locatie.

De mensen achter WheelsB&B

Als vier enthousiaste ondernemers vullen we elkaar aan en dagen we elkaar iedere dag uit om de start-up WheelsB&B tot een succes te maken! We zijn ervan overtuigd dat iedereen recht heeft op de voor hem of haar meest geschikte accommodatie. We ervaren echter om ons heen dat minder mobiele vrienden en familie letterlijk en figuurlijk enorme drempels over moeten om op een eenvoudige manier deze te vinden en te boeken.

 

 

WheelsB&B biedt aangepaste vakantieaccommodaties - het team