doubletree perruque Rolstoel vakantie sailwise rechthuis Aangepaste vakantie martiene plats koe in de kost Vakantie voor mensen met een lichamelijke beperking zeeuwse kust
De plek waar je jouw
aangepaste vakantie
accommodatie boekt
 

WheelsB&B

Dé plek waar je jouw aangepaste vakantie accommodatie zoekt en boekt

 

Heb jij een mobiele beperking? Dan is het lastig om een aangepaste vakantie accommodatie te vinden. De adressen zijn moeilijk te vinden en de getoonde informatie is vaak onbetrouwbaar.

 

Daarom bieden wij alleen accommodaties aan die voor jou relevant en betrouwbaar zijn. Alle locaties die we aanbieden zijn door ons bezocht en beoordeeld op (rolstoel)toegankelijkheid. De foto's tonen hoe de aanpassingen er uitzien zodat je zelf kan bepalen of situatie voor jou geschikt is.

 

Kortom, zoek en boek voor jou de beste en leukste locatie!

Dit zeggen onze gasten

Meest bekeken vakantielocaties

 

Midden in het natuurgebied Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe ligt Fletcher Landhotel De Borken. De van oorsprong karakteristieke Drentse boerderij ligt in het groenste dorp van Europa: Dwingeloo.

 

 

 

Op onze boerderij in Overijssel kun je origineel overnachten... in het weiland tussen de koeien! Je verblijft namelijk in een duurzame en zeer comfortabele Grondulow, en wel zonder televisie. Zo kom je echt tot rust! 

 

 

 

Pipowagen camping, een heerlijke camping in Brabant midden tussen de brabantse natuur. Gelegen tussen de Peel en de Kempen. Een familiecamping waar service en gastvrijheid centraal staan. 

 

 

Wil je op de hoogte blijven?

 

Schrijf je in voor onze

Met wie werken wij samen?